Maandelijkse Archieven: April 2023

  1. 5 tips voor veilig scheren met het open scheermes

    5 tips voor veilig scheren met het open scheermes

    Dagelijks verkopen wij open scheermessen en regelmatig leggen wij uit hoe je het open scheermes veilig moet hanteren. Wij krijgen ook regelmatig vragen over het veilig scheren. In deze blog leggen we uit hoe je als beginnende scheerder het scheermes veilig moet hanteren.

    Ga niet direct glad scheren! 

    Als beginnende scheerder van het open scheermes wil je meestal meteen glad scheren. Ons advies is om vooral in het begin niet glad té scheren. Ga eerst het scheerschuim van je wangen eraf scheren en de baardharen gaan vanzelf mee. Neem de tijd. Ga niet door de weeks scheren maar begin rustig in het weekend. Ga ook in het begin niet meteen de lastige delen van je gezicht scheren. De eerste paar weken alleen de bakkebaarden en wangen scheren. Na een paar weken ga je voorzichtig de halsstreek en de kin onder handen nemen. Kortom, bouw het rustig op: Rome is ook niet in één dag gebouwd.

    Tip 1

    Lees meer »
  2. Productreviews van de double edge scheermesjes

    Productreviews van de double edge scheermesjes

    Onze zeer gewaarde klant de heer Verbeeck ùit het Belgische Kontich heeft de afgelopen maanden op een bijna wetenschappelijke methode diverse double edge scheermesjes getest. Onlangs heeft hij zijn bevindingen met ons gedeeld. Zoals jullie weten waarderen wij het enorm als klanten de moeite nemen om ons te informeren over onze mooie scheerproducten. In deze speciale blog kan je de beoordelingen van de scheermesjes lezen. Veel leesplezier.

    Aanpak review scheermesjes

    Het onderzoek is gestart puur uit interesse en nieuwsgierigheid naar de kwaliteit van de scheermesjes bij normaal gebruik. Normaal gebruik betekent dus hoe lang gaan ze mee zonder te overdrijven. De heer Verbeeck liet zich gelukkig niet verleiden tot zogenaamde 'scheer-sadomasochisme'; te lang door gaan met te botte scheermesjes zodat comfortabel scheren niet meer mogelijk is. Zodra het mesje bot is gaat het de prullebak in. Nogal wiedes, te

    Lees meer »