Manandshaving.nl/be - Alles Voor De Blije Man

Onze showroom zit in de scheersalon van Jan Heideman Meesterbarbier in Haarlem. Je bent hier van harte welkom. Graag van tevoren een afspraak maken.

De voordelen van Manandshaving.nl

  • Het grootste aanbod van Nederland en België
  • De mooiste en beste scheer- en baardproducten tegen absoluut de laagste prijzen
  • Sparen voor flinke kortingen met ons PingPing Spaarprogramma
  • Online bestellen, gratis afhalen in magazijn in WASPIK (bij Montapacking B.V.)
  • Zeer uitgebreide Tips & Informatie en Video uitleg
  • Nuchter advies over scheren, baard- en huidverzorging
  • Voelen, ruiken en testen van scheer- en baardverzorgingsproducten in onze showroom
  • En verdraaid goede koffie in onze showroom

Showroom Haarlem

In onze kleine showroom (geen winkel) in de scheersalon van Jan Heideman Meesterbarbier hebben wij van veel scheerproducten (scheercrème, talkpoeder of aftershave/cologne) en baardverzorgingsproducten (baardolie en baardbalm) een tester. Kom langs en test je favoriete scheerproduct met warm water, scheerkwast en scheerkom. Of voel en ruik het verschil tussen een baardolie en baardbalm. Of test het verschil tussen een scheerkwast van dassenhaar of varkenshaar.

Onze showroom zit in Haarlem en is van dinsdag t/m zaterdag open. Je bent hier van harte welkom. Graag van tevoren een afspraak maken.

 


Adres showroom Haarlem

Het bezoekadres van onze showroom in Haarlem is:
Jan Heideman Meesterbarbier
Schagchelstraat 22
2011 HX HAARLEM

 


Over Manandshaving

Manandshaving.nl/be is dé zaak voor mannen in Nederland én België. Manandshaving is in augustus 2009 opgericht. Wij zijn een professionele webwinkel met een ruim, gevarieerd en uitstekend aanbod van scheer- en huidverzorgingsproducten, herengeuren, producten voor baardverzorging en haarverzorging- en stylingproducten voor mannen.

Manandshaving.nl/be is opgericht door initiatiefnemer en eigenaar Juan Ettema.

 

Manandshaving verkoopt geen onzin. Manandshaving is continu op zoek naar de beste scheer-, baard- en huidverzorgingsproducten voor comfortabel, efficiënt en glad scheren, het beste scheer- en huidverzorgingsresultaat en een perfect verzorgde snor en baard. Wel of geen baard, het type huid, de voorkeur voor een bepaalde geur of parfum en de portemonnee bepalen welk scheer-, baard- en huidverzorgingsproduct je kiest en gebruikt. Daarom biedt Manandshaving.nl een compleet aanbod aan. Keuze genoeg!

What you see is what you get! Kortom, veilig winkelen, veilig betalen, geen verzendkosten vanaf € 50, snelle levertijden, 14 dagen zichttermijn en gratis retour.

Geen blabla bij Manandshaving maar alleen relevante productinformatie. Zoals handige en functionele keuze- en selectiecriteria en beknopte productinformatie voor snel zoeken, kiezen en selecteren van het juiste product.

Kwaliteit, service en snelheid staan bij Manandshaving hoog in het vaandel.

Ben je vaste klant bij Manandshaving en bestel je regelmatig je favoriete scheer- of baardverzorgingsproduct dan kun je meedoen met ons PingPing Spaarprogramma. Maak eerst een account aan of log in op je account. Per artikel zie je hoeveel PingPing Spaarpunten je kan sparen. Met PingPing Spaarpunten krijg je korting op je bestelling. PingPing betekent katsjing kassa.

Je bestelling wordt zoveel mogelijk verstuurd in op maat gemaakte verzenddozen. Tevens gebruiken wij als verpakkingsmateriaal Bio Chips. Bio Chips zijn gemaakt van zetmeel en andere natuurlijke ingrediënten, zoals maïs. Het materiaal is wateroplosbaar en 100% afbreekbaar waardoor het in de normale GFT bak mag.

Wij wensen je veel winkelplezier op Manandshaving.nl/be.


Colofon

Manandshaving.nl/be is onderdeel van Growth Financial.

Vestigingsadres showroom
Manandshaving.nl/be
Barbershop Jan Heideman Meesterbarbier
Schagchelstraat 22
2011 HX HAARLEM

Postadres
54 rue du Vivier
6900 Marche-en-famenne
Belgium

Contact
Telefoonnummer
Nederland: 033-47 00 144
België : 03-80 84 498

E-mailadres:
info@manandshaving.nl
contact@manandshaving.be

Telefonische bereikbaarheid klantenservice:
maandag t/m vrijdag
van 13:00 tot 17:00 uur

KvK-nummer 0819.455.109
BTW-nummer BE0819455109