Gratis verzending

Manandshaving.nl/be houdt de verzendkosten laag.

Bij een orderbedrag vanaf € 50,- is de verzending gratis.

Bij bestellingen van onder de € 50,- vragen wij een bijdrage van € 4,95 per bestelling. Voor België en Luxemburg zijn de verzendkosten € 5,95 respectievelijk € 7,95.

Meer informatie →

Gratis afhalen in magazijn in WASPIK

Je kan ook je bestelling ophalen in ons magazijn (de ophaaltijden zijn maandag t/m vrijdag van 13.00 t/m 17.00 uur) van Montapacking B.V te Waspik. Uiteraard zijn er geen verzendkosten voor het ophalen.

Meer informatie →

Gratis retourneren

Manandshaving.nl/be heeft een speciale retourservice voor retourzendingen. Dus retourneren kost je niets. De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor rekening van Manandshaving.nl.

Vanuit België kan je ook gebruik maken van deze retourservice.

Neem contact op met Manandshaving.nl/be als je de bestelling wil retourneren.

Meer informatie →

Veertien dagen bedenktijd

Bij Manandshaving.nl/be kan je een artikel binnen 14 dagen na datum van ontvangst retourneren. Na je telefonische of schriftelijke retourmelding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Meer informatie →

Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis

De gemiddelde bezorgtijd is 1 (werk)dag na datum van bestelling. Dus als je op werkdagen voor 23.45 uur bestelt, dan heb je de bestelling de volgende dag thuis. Bestel je zaterdag voor 18.00 uur dan heb je je bestelling maandag in huis.

Manandshaving.nl/be levert dagelijks op werkdagen en zaterdag.

Meer informatie →